Takarító szolgálat Budapesten

Ingyenes helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Takarító forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


GY.I.K
Gyakran Ismételt Kérdések:Mennyibe kerül a takarítás?
A weboldalon található egy árlista mely tájékoztató jellegű. Pontos árakat a takarítandó terület nagyságának, annak szennyezettségének és hozzáférhetőségének felmérése után tudunk adni.Mennyibe kerül a takarítást megelőző helyszíni felmérés?
A helyszíni felmérést ingyenesen végezzük melynek alapján kerül az ár meghatározásra.Milyen referenciákkal rendelkeznek?
Referenciáink közé tartoznak többek között a Dunakeszi Kormányablak épülete, Vasarely Múzeum, BMW szalon, szupermarketek (ALDI, Lidl), filmforgatási helyszínek, társasházak, mélygarázsok, illetve különböző irodaépületeknek a takarítása.A felhasznált termékek mennyire környezetkímélőek?
Mi a Kieh német cég EU ökocímke védjeggyel minősített termékeit használjuk. Az EU Ecolabel címke csak olyan termékekre kerülhet fel melyek kiváló teljesítményűek és egyben a környezetet is kímélik.Milyen dolgok tartoznak a társaság fő tevékenységi körébe?
Fő tevékenységi körünkbe irodák - irodaházak takarítása, üzletek - üzlethelyiségek takarítása, raktárak - csarnokok takarítása, garázsok - mélygarázsok takarítása, épületek felújítás utáni takarítása, épületek átadás előtti/utáni nagytakarítása, csőtörés - beázás utáni takarítás 0-24-ig, sürgősségi takarítás, fertőtlenítő takarítás és alpintechnikai munkálatok tartoznakA munka végeztével van lehetőség közösen átnézni az ingatlant?
Természetesen. Bevett szokásunk hogy addig nem megyünk el a helyszínről, amíg a megbízóval át nem nézzük az elvégzett munkákat. Amennyiben valami elkerülte a figyelmünket, azt minden esetben azonnal kijavítjuk, pótoljuk.Hogyan kell kiszámolnom egy letakarítandó üvegfelület takarítási árát?
A letakarítandó üveg felület nagyságát lemérjük és duplán vesszük, hiszen az üveg felületneknek mind a két oldalát le kell takarítani.Nekünk kell biztosítani vagy saját takarító eszközeiket használják a takarítók?
Önnek ezzel nincs gondja, hiszen mi biztosítjuk a különféle takarító eszközöket, tisztítószereket, létrákat és ha kell tárcsás súrológépeket, ipari porszívókat.

Épülettakarítás, hogy épülete a tisztaságtól ragyogjon!
Épülettakarítás Budapest területen folyamatos Akciós árakon!

Forródrót: 06- 70- 290- 71- 80